Кухня

Какво трябва да знаете преди да изберете кухненско обзавеждане?

Какво трябва да знаете преди да изберете кухненско обзавеждане?

Кухнята е сърцето на дома. Там ние готвим, храним се и прекарваме голяма част от времето си. А, и да не забравяме – всяка домакиня мечтае за перфектната кухня, която освен че ще направи готвенето удоволствие, ще бъде прекрасен детайл, допълващ дома. Точно заради това, кухненското обзавеждане е много важно. То трябва да бъде функционално, удобно, стилно и не на последно място – по джоба ни.

Перфектният стил

Преди да започнете търсенето на кухненско обзавеждане, то Вие трябва да знаете какъв стил търсите. Перфектният стил ще отговаря на целия интериор на дома, няма да се различава, а дори напротив – ще го допълва. Може да изберете кухня в ретро стил, или пък модерна такава.

Не трябва да подценявате цвета на кухненското обзавеждане, както и неговия материал. Цветът трябва да бъде в стила на другото обзавеждане, но и е добре да помислите за това, дали се поддържа лесно. Материалите са от изключителна важност, тъй като той гарантира издръжливостта на кухнята в бъдеще.

Размери и проект на кухнята

Изключително важно е да знаете с какво пространство разполагате. Когато става въпрос за избор на кухненско обзавеждане, то всеки размер трябва да бъде точен. Всяка грешка може да коства много.

Преценете къде искате да сложите шкафове и уреди така, че да Ви бъде максимално удобно да я използвате. Добър и лесен начин да се сдобиете с перфектната кухня е използването на кухненски модули и самостоятелни кухненски шкафове.

За нас е важно клиентът да бъде доволен и за това изготвяме напълно безплатен проект по размери, който не се заплаща и не обвързва по никакъв начин с покупка.

Самостоятелни или вградени уреди

Вграждането на кухненските уреди е един много добър начин за оптимизиране на кухнята. Така те няма да заемат излишно пространство и ще изглеждат много по-стилно. Ние от Mebel Play можем да предложим широк избор от шкафове за вграждане.

Използвайки такива шкафове Вие може да вградите всеки уред в кухнята си и да спестите пространство. Лесно може да вградите абсорбатор, фурна, съдомиялна и т.н. Съобразете кухненското обзавеждане с нуждите Ви за функционалност, тъй като те имат голямо значене. Обзавеждането, което избирате трябва да бъде удобно и функционално.

В Mebel Play всеки клиент получава специално внимание относно изключително важни специфични особености, с които той не е запознат, тъй като не е специалист в сферата.

Аксесоари

Обмислете добре какви аксесоари искате да имате като допълнение към кухненското обзавеждане. Те значително улесняват готвенето и правят кухнята много по-удобна. Все пак пуш бутоните за кухненските шкафове са много добра екстра, нали?

В Mebel Play може да откриете по-специализирани кухненски мебели като шкафове за вино, отцедник за шкаф и много други. Освен това може да намерите голямо разнообразие от аксесоари като метални и хромирани дръжки, пуш бутони и други подобни.

Съотношение цена/качество

Винаги е добре да определите бюджет, в който да се вместите. Така ще Ви бъде много по-лесно да се насочите към определено кухненско обзавеждане, пък и значително ще улесните експертите, които ще Ви помагат.

В Mebel Play ще откриете различни варианти за кухненско обзавеждане. Може да изберете своя стил, както и да добавите нужните аксесоари към него. При нас ще откриете разнообразие от кухненски комплекти и модули, които ще направят монтажа на кухненското обзавеждане бърз и лесен. Допълнително, в Mebel Play ще откриете МДФ кухни на изключително добра цена и страхотно съотношение между нея и качеството на продукта.

Доставка

Трябва да сте наясно кога се нуждаете от кухнята и кухненското обзавеждане. Ние от Mebel Play можем да реагираме веднага, тъй като поддържаме наличности на склад и се стремим винаги да изпълним поръчките максимално бързо. С нас няма да се налага да чакате с месеци преди да получите продукта, който се поръчали.

За повече информация, свържете се с нас на 0876 327 551 или ни пишете тук https://mebelplay.com/kontakt/

Вашият коментар